top of page

Kapcsolat

  • Facebook
  • Instagram

Köszönöm a megkeresést!

Rólam

PSX_20190315_190008.jpg

"Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta, a boldogság a kulcs egy szép élethez. 6 évesen, amikor iskolába mentem és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: "boldog". Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet." John Lennon

"Anya, te hogyhogy ülsz?" Ezt Bogi lányom kérdezte meg egyszer, mikor egy 
kiadós barkácsolás után leültem szusszanni... Hát igen, ő már ismer, és tudja, hogy teljesen normális dolog, hogy anya délelőtt fakanállal, délután pedig fúróval vagy fűrésszel tesz-vesz, amit este horgolótűre vált :-)
Mindig tele vagyok ötletekkel. Ebből egyenesen következik, hogy soha nem unatkozom... Ez így van már gyerekkorom óta, már akkor is lelkesen varrtam ruhákat a babáimnak, vagy éppen pólókat terveztem a judos csapatunknak, miközben versenyről versenyre jártam.

Szeretek egyszerre többféle dolgot csinálni, és ez komoly dilemmát jelentett tanulmányaim során is. Végül a Külker Főiskolán kötöttem ki, ami mai szemmel legfeljebb a nyelvek szempontjából volt hasznos. Innen egy autóipari cég logisztikai osztályán találtam magam, ahol főnököm "kicsi wizard"-nak hívott, mivel a legnagyobb kihívást és élvezetet az jelentette, hogy az elkészített anyagaimat minél dekoratívabb formába öntve tálaljam, illetve saját magam "szórakoztatására" a munkámat számítástechnikai szempontból minél gördülékenyebbé tegyem... egyébként meg folyamatosan feltettem magamnak a kérdést, hogy mit is keresek én itt??? 

Ahol csak tudjuk, óvjuk környezetünket, és mindennapi életünkben is a természetes megoldásokra törekszünk. A hagyományos és a vidéki stílus lelkes követője vagyok, és nagy vágyam egy önfenntartó szalmabála-föld ház. Egyszer biztosan nekiállunk egy ilyennek valahol, de addig is jelenlegi kis házikónkat és háztartásunkat igyekszünk minél inkább "zöldíteni", és próbálunk ellenállni ennek a mai fogyasztásra ösztönző lelketlen őrületnek. (igen, van élet mikrohullámú sütő és tv nélkül...) 

Lányaim születése után fogalmazódott meg bennem végleg a vágy és az elhatározás hogy azzal foglalkozzak, amit igazán szeretek...

 

bottom of page