top of page

"Nagyon jól visszafogja a napallergiámat az iszapos! Köszönöm!"

"Évek óta küzdők ekcémával, és semmilyen gyógyszertári készítmény nem használt. Amióta az iszapos szappant használom, végre megszűnt minden tünetem! Nagyon hálás vagyok érte!"

 Ti mondátok...

Megkaptam a szappant és engedje meg, hogy elégedettségemnek adjak hangot, ugyanis én már több éve csak sörös szappannal mosom a hajamat és több félét kipróbáltam már. Remélem Ön még sokáig szeretné ezt csinálni, mert az összes közül az Ön által gyártott szappan volt a legjobb. Biztosan fogok még rendelni . Köszönöm még egyszer.

"Megkaptam a szappanokat, nagyon szépen köszönöm a szuper gyorsaságot!!!

Nekem ez a holt-tengeri iszapos a favorit!!!! Annyira szuperül hidratál, hogy csoda számba megy!"

"Nagyon jól visszafogja a napallergiámat az iszapos! Köszönöm!"

"Nagyon megszerettem a szappanjaidat, sokfélét kipróbáltam más készítőktől, de azok mind úgy szárítottak, mint a bolti termékek. A te szappanjaid nagyon jó hatással vannak a bőrömre. A tieid után tényleg nem kell testápoló! :)" 
- "... már használatba is vettem őket, és őszintén mondom, hogy messze fölülmúlja minden tekintetben az ugyan ilyen kategóriájú, viszont drágább társait. Fantasztikusan krémes, illatos, szép mindegyik (na meg persze én is tőlük) :-), úgyhogy biztos, hogy nem utoljára vásároltam..."

"Évek óta küzdők ekcémával, és semmilyen gyógyszertári készítmény nem használt. Amióta az iszapos szappant használom, végre megszűnt minden tünetem! Nagyon hálás vagyok érte!"

"Nagyon jó, minőségi termék. Ezt már használom is és az eddig nagyon száraz bőrömet teljesen rendbetette, testápoló sem szükséges. Gyors, kedves eladó."

"Háromszor használtam eddig és bevált. Selymes lett tőle a hajam, lett tartása, és három-négy napig simán bírja, nem kell összekötnöm.Szuper!:)"

 "Öröm ránézni a szappanokra:)

Szép, illatos, vastagon krémesen habzó, remek szappan! köszönöm, jövök még :)"

"Isteni a babaszappan a natúr illatával. Nagyon jót tesz a gyerkőc bőrének"

 "Csodás illatú, remek szappan, ismét tökéletesen elégedett vagyok, köszönöm :)"

"Borókánknak hihetetlen nagy örömet szerzett az első szülinapjára kapott rongyimanó, amit te készítettél. Mindenhová viszi magával, dajkálja, szeretgeti, igazi kis barátok lettek. Még egyszer köszönjük."

 "A babaknak nagy sikerük volt, az elso pár napon mindenkinek bőszen mutogatta a lányom, hogy neki ilyen is van. A két baba amúgy mindenhova jön velünk, az életünk részévé váltak! Köszönöm szépen mégegyszer! "

"A kislányom nagyon örült a babának. Azóta már össze is vesztek a 7 éves bátyjával, hogy ki játsszon vele fodrászosat :-) Azt mondta a kisfiam, neki is kell egy ilyen baba :-) Na majd, ha jön egy ünnep..."

Sikeresen elküldve

bottom of page